Articole

Protezele dentare reprezintă o formă excelentă de mascare a lipsei dinților naturali. Nu îți dorești să ajungi să porți o proteză dentară,

CE ESTE PROTEZA SCHELETATĂ

În cazul în care te confrunți cu dinți lipsă și iei în considerare folosirea unei proteze dentare, este indicat să discuți cu medicul tău, pentru a stabili împreună ce tip de proteză ți s-ar potrivi cel mai bine în funcție de problemele cu care te confrunți. Proteza scheletată este o soluție foarte bună, mai ales dacă nu ești dispus să investești în implanturi dentare.
O proteză scheletată este alcătuită dintr-un schelet metalic, o bază acrilică care imită culoarea gingiei și dinți artificiali. În ceea ce privește acorarea pe dinții restanți, aceasta se poate realiza prin mai multe elemente, printre care croșete, pinteni, culise și magneți.

BENEFICIILE PE CARE ȚI LE OFERĂ

Scopul unei proteze dentare este acela de a-ți reda masticația optimă, dar și de a-ți reda încrederea în aspectul tău fizic. Cu o proteză scheletată obții o mulțime de benefproteza-scheicii, printre care:
✔️rezistența în timp, grație suportului din aliaj metalic
✔️confort la purtare
✔️îmbunătățirea fizionomiei
✔️stabilitate excelentă la vorbit și mestecat
✔️aspect estetic incontestabil

Deviza după care ne ghidăm este: «Dinţii dumneavoastră sunt cei mai importanţi», cu atât mai mult cu cât neglijarea igienei şi a sănătăţii aparatului buco-dentar, pe lângă neplăcerile evidente şi inerente localizate, pot provoca afecţiuni mult mai grave gastro-intestinale, cardiace sau chiar chirurgicale.

Nu vă neglijaţi dantura şi apelaţi mereu la profesionişti!
Vă aşteptăm.