Despre clinică

Înfiinţată în 2003, clinica stomatologică Fiziodent Implant Center este iniţiativa doctorului Marius Balaban, absolvent UMF Carol Davilla, promoţia 1999, membru al Uniunii Naţionale a Asociaţiilor Stomatologice (UNAS) şi al Asociaţiei Medicilor Stomatologi cu Practică Privată din România (AMSPPR), dar şi al American Dental Asociation(ADA), având un certificat de competenţă în implantologie dublat de un masterat şi un doctorat în aceeaşi specialitate, cât şi certificare ISO 9001.

Cabinet stomatologic Bucuresti
Profil clinică

Profilul clinicii este unul generalist datorită celor cinci medici angajaţi, specialişti în mica chirurgie, implantologie, ortodontie pentru adulti şi copii, endodontie şi protetică. Dacă problemele dumneavoastră sunt în afara sferei de specialitate a medicilor angajaţi vă rugăm să nu vă îngrijoraţi, clinica noastră colaborează cu medici specialişti din toate domeniile buco-dentare, angrenând mereu în jurul ei doctori tineri şi competenţi, deschişi provocărilor celor mai diferite.

Cabinet stomatologic BucurestiFiziodent Implant Center a fost gândită ca o clinică necesară, în care doctorul să fie mereu bine informat, competent şi eficient, iar clientul relaxat şi, la final, mulţumit.

Până acum am reuşit să tratăm şi să mulţumim peste 1500 de clienţi care au devenit clienţii noştri fideli. Din fericire, la noi, fidelitatea nu se măsoară neapărat în frecvenţă. Preferăm clientul tratat care se întoarce peste câţiva ani, însă, de obicei, clienţii noştri, chiar dacă nu mai au ei înşişi afecţiuni buco-dentare îşi îndrumă cunoscuţii sau familia înspre noi, dovadă a unei aprecieri pentru care le mulţumim.

Fiziodent Implant Center este o clinică stomatologică în care respectul pentru pacient este direct proporţional cu respectul pentru actul medical în sine.

Vă aşteptăm cu drag în clinicile noastre din Bd. Chișinău și Piața Obor!