Parteneri

Centrul de imagistica dentara DentalView

Dental ViewDental View este prima retea de centre de imagistica dentara digitala din Romania, avand servicii si echipamente ce raspund celor mai inalte standarde. Pe langa aparatura ultramoderna de care dispun, la clinicile DentalView lucreaza o echipa de profesionisti orientata spre confortul pacientilor si satisfactia medicilor si clinicilor partenere.

Reteaua Dental View cuprinde doua clinici – in Piata Muncii si pe Bld. Aviatorilor – la care atat medicii, cat si pacientii pot beneficia de o gama completa de servicii de radiografie si tomografie dentara 3D.

Centrul de imagistică dentară DentalView

 

Programe şi meditaţii audio Brain Sync

BrainSyncTehnologia BrainSync este cea mai simplă, cea mai accesibilă cale de a accesa întreg potențialul, de a spori funcții și abilități mentale (concentrare, atenţie, creativitate, intuiție, inteligenţă), de a iniția procese de vindecare și de a crea schimbările dorite pe toate planurile. Tehnologia BrainSync te ajută să experimentezi toate beneficiile meditației.

S-a demonstrat ştiinţific faptul că meditaţia este singura modalitate de îmbunătăţire a sănătăţii mentale şi de instalare a unei stări de calm şi linişte interioară. Cu BrainSync, practica meditației devine o experiență spirituală profundă, iar efectele pozitive apar chiar de la prima utilizare!

Audio Meditations / Meditaţii Audio