Bine ati venit la Fiziodent Implant Center!

Fiziodent Implant Center reprezinta tot ceea ce mersul la dentist nu este de obicei. am imbunatatit si transformat ‘programarea la dentist’ intr-o experienta placuta si relaxanta. Misiunea noastra este sa va oferim servicii stomatologice, comfort si ingrijire de cea mai inalta calitate.

Pasiti pragul cabinetului nostru cu vechime de peste 15 ani si veti fi intampinati de o echipa de profesionisti cu peste 20 ani de experienta, specializati in cele mai noi tehnici din domeniul stomatologiei.

Echipa Fiziodent combina experienta stomatologiei internationale cu tehnologia de ultima generatie pentru a oferi pacientilor o gama larga de servicii pentru ingrijirea dentara: implantologie, protetica, profilaxie, endodontie, tratamentul cariilor dentare, estetica dentara, ortodontie si stomatologie pentru copii.

De ce sa ne alegi pe noi?

 • Tratamente moderne
  Planificam riguros tratamentul personalizat fiecarui pacient in parte, prin interventii care va ofera atat rezultatele dorite, cat si confort.
 • Echipa cu experienta
  Clinica dentara Fiziodent este formata dintr-o echipa tanara, dedicata, ambitioasa, concentrata pe confortul si siguranta dumneavoastra.
 • Echipament modern
  Clinica este dotata cu instrumente, materiale si echipamente de ultima generatie care asigura rezultate de exceptie, intr-un timp cat mai scurt.
 • Ambient placut
  Ambientul linistitor si o buna relatie doctor-pacient sunt prioritatile noastre: va ajutam sa alegeti solutiile optime pentru situatia dumneavoastra.
 • Aproape de tine Situata pe Bd. Chisinau, la 5 minute de statiile Bd. Basarabia si Bd. Nicolae Grigorescu, clinica Fiziodent este aproape de dumneavoastra.
 • Standarde ridicate Imbinam profesionalismul cu rabdarea fata de pacient si calitatea serviciilor cu satisfactia oferita de fiecare pacient vindecat.

SERVICII

PROGRAMARI

Pentru efectuarea unei programari la cabinetul nostru stomatologic, va rugam sa folositi formularul de contact de mai jos sau numarul de telefon 0726.772.671.