Fiziodent

Estetica dentara

Procedurile de estetica dentara au rolul de a infrumuseta dantura si de a creea un zambet sanatos, stralucitor si cu un aspect cat mai natural.

Fatetele dentare
Fatetele sunt lucrari protetice ce acopera doar fata exterioara, vizibila a dintelui. Sunt confectionate din ceramica iar estetica lor este superioara. Alegand aceasta solutie vei putea beneficia de un aspect imbunatatit al dintilor, ascunzand astfel defectele sau ciobiturile acestora.

Albirea dentara
Albirea dintilor este de departe cea mai populara procedura dentara cosmetica. Procedurile de albire dentara se incadreaza in aproape orice buget, iar rezultatele sunt rapide. Exista diferite proceduri de albire a dintilor: lustruirea si albirea. Lustruirea petelor cauzate de alimente si bauturi (fructe de padure, cafea, vin, ceai etc.) albeste dintii in faza lor alba natural. Albirea cosmetica se realizeaza din interiorul dintelui, cu ajutorul peroxidului. Albirea lumineaza interiorul (dentina) dintelui, facand astfel intregul dinte natural mai alb. 

Aproape toata lumea este candidat pentru albirea dintilor. Cu toate acestea, unii dinti intunecati sunt mult mai rezistenti la procedurile de albire. Dintii care se decoloreaza cu nuante de gri inchis sau rosiatic sunt cei mai rezistenti la albirea dintilor; un exemplu de acest tip de nuanta intunecata apare la dintii afectati de tetraciclina.

Totusi, chiar si acesti dinti intunecati se vor albi intr-o oarecare masura cu ingrijire de lunga durata. In functie de rezultatele dorite, albirea poate fi o optiune pentru dintii intunecati (gri / rosu). In caz contrar, fatetele din portelan sunt o optiune excelenta, permitandu-va sa alegeti cat de alb va fi zambetul vostru.

Cel mai bun raspuns la aceasta intrebare este: depinde. Unii oameni fumeaza. Unii oameni beau cafea, ceai sau vin rosu in fiecare zi. Unii oameni beau doar o bautura ocazionala cu cafea. Aceste alimente, bauturi si obiceiuri iti vor pata dintii. O regula buna este ca ceea ce coloreaza o camasa alba, va va pata si dintii. Deci, daca nu faceti niciodata lucruri care iti pateaza dintii, rezultatele tale de albire vor dura mult timp. Daca o faceti, rezultatele vor disparea mai repede in timp. Partea buna este ca, dupa o procedura de albire a dintilor, interiorul dintilor dvs. nu va mai reveni niciodata la umbra intunecata de la inceput.

Va puteti astepta ca, cu un sistem de albire profesional la Fiziodent Implant Center, dintii dvs. vor fi in medie de 3 pana la 5 nuante mai alb. Daca dintii dvs. sunt deja foarte albi, putem obtine doar cateva nuante mai deschise, deoarece exista o limita la cat de mult se albesc dintii naturali. Pana cand atingeti aceasta limita, cu cat va albiti mai mult, cu atat dintii dvs. vor fi mai albi. Pentru persoanele care isi doresc dintii mai albi decat le va permite natura sau persoanele care doresc imediat rezultatele maxime, fatetele din portelan sunt o optiune excelenta de tratament. Fatetele nu se limiteaza la limitele naturii si iti ofera libertatea de a alege nuanta pe care o doresti pentru zambetul tau.