Fiziodent

Servicii

Implantologie dentara

Implantologia este specialitatea stomatologica chirurgicala ce include interventiile prin care dintii pierduti sau grav deteriorati sunt inlocuiti cu implanturi dentare.

Protetica dentara

Coroanele si fatetele dentare sunt lucrari de restaurare care redau functionalitatea dintilor deteriorati si asigura un zambet frumos si natural.

Endodontie

Endodontia consta in tratamentul de canal al radacinii atunci cand pulpa dentara este infectata prin leziuni odontale (carii) sau traumatisme.

Tratamentul cariilor dentare

Cariile dintilor reprezinta deteriorarea structurii dintelui. Fara tratament, cariile se pot dezvolta in timp si pot chiar distruge intregul dinte.

Profilaxie

Profilaxia consta intr-un set de proceduri care au ca scop prevenirea aparitiei cariilor dentare si a bolii parodontale, si a stoparii evolutiei acestora odata ce s-au instalat.

Estetica dentara

Procedurile de estetica dentara au rolul de a infrumuseta dantura si de a creea un zambet sanatos, stralucitor si cu un aspect cat mai natural.

Stomatologie pentru copii

Profilaxia si tratamentul afectiunilor specifice dentitiei temporare sau a dentitiei permanente la adolescenti necesita o abordare diferita fata de cele ale adultilor.

Analgosedare

Analgosedarea (anestezia intravenoasa) reprezinta o anestezie generala de scurta durata care reduce anxietatea si induce starea de letargie sau somn, confort, senzatie de bine, cu conservarea constiintei.

Ortodontia

Ortodontii sunt special instruiti in tratamentul corectiv al alinierii eronate a dintilor si maxilarelor pentru a promova sanatatea orala pe termen lung.