Fiziodent

Despre noi

Fiziodent Implant Center reprezinta tot ceea ce mersul la dentist nu este de obicei. Am imbunatatit si transformat “programarea la dentist” intr-o experienta placuta si relaxanta. Misiunea noastra este sa va oferim servicii stomatologice, comfort si ingrijire de cea mai inalta calitate.

Suntem dedicati sa va oferim cele mai bune rezultate, indiferent daca sunt despre:

  • Crearea zambetului perfect
  • Reconstructia intregii guri
  • Realizarea unui tratament local personalizat

Profil clinică

Pasiti pragul cabinetului nostru cu vechime de peste 15 ani si veti fi intampinati de o echipa de profesionisti cu peste 20 ani de experienta, specializati in cele mai noi tehnici din domeniul stomatologiei.

Echipa Fiziodent combina experienta stomatologiei internationale cu tehnologia de ultima generatie pentru a oferi pacientilor o gama larga de servicii pentru ingrijirea dentara: implantologie, protetica, profilaxie, estetica dentara si stomatologie pentru copii.

Fiziodent Implant Center a fost gândită ca o clinică necesară, în care doctorul să fie mereu bine informat, competent şi eficient, iar clientul relaxat şi, la final, mulţumit.

Până acum am reuşit să tratăm şi să mulţumim peste 1500 de clienţi care au devenit clienţii noştri fideli. Din fericire, la noi, fidelitatea nu se măsoară neapărat în frecvenţă. Preferăm clientul tratat care se întoarce peste câţiva ani, însă, de obicei, clienţii noştri, chiar dacă nu mai au ei înşişi afecţiuni buco-dentare îşi îndrumă cunoscuţii sau familia înspre noi, dovadă a unei aprecieri pentru care le mulţumim.

Fiziodent Implant Center este o clinică stomatologică în care respectul pentru pacient este direct proporţional cu respectul pentru actul medical în sine.

Vă aşteptăm cu drag în clinica noastra!

Echipa

Suntem uniti de dorinta de a oferi tratamente personalizate fiecarui pacient, prin care oferim siguranta, confort, calitate si promptitudine. Mentinem cele mai inalte standarde prin pasiune, responsabilitate, respect si transparenta.

 

Dr. Apostol Ioana

Stomatologie generala
Implantologie

Dr. Raluca Oana Pavelescu

Medic primar ATI

Dr. Manoli Ana

Stomatologie generala

Dr. Balaban Andreea

Stomatologie generala
Implantologie

Dr. Dinca Raluca

Stomatologie generala

Dr. Oprea Sebastian

Stomatologie generala

Dr. Balaban Marius

Stomatologie generala
Implantologie

Dr. Stroe Dragos Bernard

Stomatologie generala

As. Moraru Tania

As. Bucur Liliana