Prin intermediul serviciului OneDay Smile, ne propunem să schimbăm standardele în ceea ce privește restabilirea zâmbetului tău. Cu o abordare dedicată și o înțelegere profundă a nevoilor pacienților noștri , îți oferim o soluție completă pentru protezare într-o SINGURĂ ZI.

Experiență profesională și îndrumare: Cu 23 de ani de experiență în stomatologia generală, Dr. Andreea Balaban și echipa sa se asigură că vei primi cele mai bune servicii și îndrumare pe tot parcursul tratamentului.

Proteze de calitate superioară: Folosind cele mai noi tehnologii și materiale de înaltă calitate, Dr. Balaban și echipa sa elaborează proteze dentare de excepție, adaptate nevoilor și dorințelor fiecărui pacient.

Soluții personalizate: Fie că ai nevoie de proteze totale sau parțiale, soluția noastră OneDay Smile îți oferă opțiuni personalizate, adaptate specific nevoilor tale.

Eficiență și confort: Cu o abordare meticuloasă și eficientă, Dr. Balaban și echipa sa se angajează să îți ofere un tratament rapid și confortabil, fără compromisuri în ceea ce privește calitatea.

În cadrul unei astfel de ședințe fiecare pacient beneficiază de o atenție individualizată și de un plan de tratament adaptat nevoilor și obiectivelor sale, care implică pregătirea dinților, realizarea coroanelor provizorii și aplicarea acestora.

Această procedură este utilă pentru pacienții care au mai mulți dinți ce necesită lucrări dentare, cum ar fi coroane sau punți și care doresc să obțină rapid o estetică dentară îmbunătățită sau să protejeze dinții afectați în timp ce se lucrează la coroanele finale. Iată ce se întâmplă într-o astfel de ședință:

 1. Consultarea inițială și evaluarea: În timpul primei întâlniri, Dr. Balaban va discuta cu pacientul despre nevoile sale dentare, istoricul medical și orice alte aspecte relevante. Se va efectua o evaluare completă a stării dentare a pacientului, inclusiv scanări și radiografii, pentru a identifica problemele și pentru a stabili un plan de tratament.
 2. Planificarea tratamentului: Dr. Balaban va elabora un plan de tratament personalizat pentru pacient, care poate include proteze totale sau parțiale, în funcție de necesități. Aceasta va discuta opțiunile disponibile și va răspunde la întrebările pacientului pentru a asigura o înțelegere completă și confortabilă a procedurilor.
 3. Intervenții stomatologice: Înainte de a fi protezat, un dinte poate necesita diverse intervenții pentru a asigura o bună sănătate orală și o potrivire optimă a protezei. Aceste intervenții pot include:
  • tratamentul cariilor
  • tratament endodontic (dacă dintele are o carie profundă sau o leziune la nivelul pulpei)
  • tratament parodontal
  • extracții dentare
  • corectarea aliniamentului dentar, care poate implica tratamente ortodontice sau proceduri de nivelare a suprafeței dentare
  • reconstrucție osoasă
  • pregătirea dinților adiacenți – în cazul protezelor fixe, cum ar fi punțile dentare sau coroanele, poate fi necesară pregătirea dinților adiacenți pentru a permite montarea protezei în mod corespunzător și pentru a asigura o potrivire și o funcționalitate adecvată
  • îndepărtarea unei cantități mici de țesut dentar pentru a face loc coroanelor
  • impresiile dentare – pentru protezele dentare personalizate, este necesară luarea unor impresii precise ale cavității bucale pentru a asigura o potrivire perfectă a protezei
 4. Luarea amprentei și confecționarea protezei provizorii: După ce dinții au fost pregătiți, medicul va lua amprentele dentare utilizând tehnologii moderne. Aceste amprente vor fi folosite pentru a realiza coroane temporare care se potrivesc perfect cu forma și dimensiunea dinților pacientului
 5. Modelarea și aplicarea coroanelor provizorii: Pe baza amprentelor, se creează coroane temporare ce vor fi modelate pentru a se potrivi cu aspectul natural al dinților și ajustate pentru a se asigura o potrivire perfectă și ocluzie corectă, astfel încât pacientul să poată mânca și vorbi în mod confortabil. Pacientul va primi instrucțiuni detaliate despre îngrijirea corectă a coroanelor provizorii și i se va explica ce trebuie să facă în cazul unor eventuale inconveniențe sau disconforturi
 6. Programarea pentru coroanele finale: Pacientul va fi programat pentru montarea coroanelor finale, care vor fi realizate în laborator și aplicate ulterior pentru a înlocui coroanele temporare. În general, durata între aplicarea coroanei provizorii și cea definitivă poate varia între câteva zile și câteva săptămâni, în funcție de factori precum procesul de fabricare, necesitatea ajustărilor sau colaborarea între medic și laborator și de specificul cazului fiecărui pacient

Pașii unei ședințe OneDay Smile pot varia în funcție de necesitățile și condițiile individuale ale fiecărui pacient, precum și de complexitatea lucrării necesare. Echipa noastră îți va oferi toate detaliile pentru a înțelege pe deplin procesul și pentru a te asigura că ești complet informat și confortabil cu tratamentul propus.

Cui i se potrivește serviciul de protezare rapidă?

 • Persoanelor cu un program încărcat și limitat de timp, care doresc să obțină proteze dentare într-un timp cât mai scurt posibil.
 • Pacienților care au mai mulți dinți ce necesită lucrări dentare, cum ar fi coroane sau punți și care doresc să evite procedurile întinse pe o perioadă mai lungă de timp.
 • Pacienților care doresc să obțină o estetică dentară îmbunătățită într-o singură vizită sau să protejeze dinții afectați în timp ce se lucrează la coroanele finale.
 • Persoanelor care caută un serviciu stomatologic de încredere și eficient, condus de un profesionist cu experiență și cunoștințe extinse în domeniu.

Avantajele Serviciului OneDay Smile

 • Timp redus prin eliminarea multiplelor vizite și a timpului de așteptare între proceduri, pacientul obținând un zâmbet nou într-o singură zi.
 • Coroanele provizorii oferă protecție temporară dinților care necesită lucrări dentare. Ele acoperă și protejează dinții fragili sau slăbiți până când coroanele finale sunt pregătite pentru aplicare.
 • Estetică îmbunătățită într-o singură zi.
 • Confort sporit, mai ales în cazul pacienților care experimentează sensibilitate sau disconfort din cauza dinților afectați.
 • Calitate și profesionalism. Experiența vastă și profesionalismul Dr. Andreea Balaban garantează un rezultat final de înaltă calitate și satisfacție pentru pacient.

O nouă dimensiune în îngrijirea dentară cu Dr. Andreea Balaban

Cu o experiență vastă de 23 de ani în domeniul stomatologiei generale, Dr. Andreea Balaban este un profesionist dedicat, cunoscut pentru abilitățile sale excepționale și pentru angajamentul său față de sănătatea și bunăstarea pacienților săi.

De-a lungul celor două decenii de practică medicală, Dr. Balaban s-a remarcat prin competența sa profesională și abordarea sa meticuloasă în fiecare tratament, fiind un adept al inovării și excelenței. În plus, Dr. Balaban pune un accent deosebit pe comunicarea deschisă și transparentă cu pacienții săi, asigurându-se că aceștia înțeleg pe deplin opțiunile lor de tratament și sunt implicați activ în procesul decizional și își îndrumă acțiunile după motto-ul său personal, „În medicină, adevărata putere stă în a înțelege și a ajuta.”