Experiențele Pacienților
Zâmbete Sincere, Povești Adevărate
Excelent
Pe baza 101 recenzii
Diana Oprea
Diana Oprea
Recomand Fiziodent oricui este în căutarea unui cabinet stomatologic unde orice tratament devine mult mai plăcut. Personalul este incredibil de prietenos și primitor, iar cabinetul în sine are o atmosferă liniștitoare și modernă. Doamna doctor Andreea Balaban este absolut minunată. Este o adevărată profesionistă și incredibil de amabilă și răbdătoare. Și-a făcut timp să îmi explice totul în detaliu, ceea ce m-a liniștit și m-a făcut cumva parte din ceea ce mi se întâmpla, lucru pe care l-am apreciat în mod deosebit. Întreaga echipă a făcut ca mersul la dentist să fie o experiență pozitivă, ceea ce este ceva ce nu credeam că voi spune vreodată, mai ales că întreg procesul a durat luni întregi.
Vali Stefan
Vali Stefan
Recomand cu încredere cabinetul stomatologic al Dr. Stroe Bernard pentru o experiență de calitate și reconfortantă. De la primul contact, am fost întâmpinat cu o atmosferă prietenoasă și un personal profesionist care a făcut tot posibilul pentru a-mi asigura confortul și a reduce emotia de dentist. Dr. Stroe Bernard și echipa sa au abordat fiecare pas al tratamentului cu atenție, punând accent pe comunicare și explicând fiecare etapă a procedurii. Am plecat din cabinet cu o senzație de mulțumire că am găsit un loc de încredere💪.
marilena stefuriac
marilena stefuriac
Multumesc dlui dr Badea. Profesionalism. Atmosfera relaxata. Solutii la tinta pentru diverse afectiuni.
Petrică Prisiceanu
Petrică Prisiceanu
Am lucrat cu domnu doctor Razvan Badea și sînt foarte multumit.Fără dureri, un doctor foarte bun,recomand
Andreea Berlescu
Andreea Berlescu
Recomand cu placere acest cabinet. Un mare respect pentru dl doctor Razvan Badea, un profesionist desavarsit ! Continuati sa faceti bine, va multumim ! 🙂
Beatrice Andreea
Beatrice Andreea
Vă sunt extrem de recunoscătoare pentru profesionalismul, grija și susținerea pe care mi-ați oferit-o din prima zi când am pasit in cabinet cu durere de masea. Datorită atenției dl Dr. Răzvan Badea, eu mă simt bine și mai încrezătoare în ceea ce priveste sănătate dinților mei. Sunteți un medic de excepție, un om bun și frumos la suflet. Vă doresc să fiți mereu respectat și înconjurat de oameni buni!🤗
M P
M P
Am fost foarte multumita de Dr. Badea Razvan. Abordarea profesionala si atentia cu care a efectuat procedurile stomatologice m-au facut sa ma simt in siguranta si sa am incredere. Recomand cu drag serviciile sale.
Iulia Tanase
Iulia Tanase
Doctor Răzvan Badea cel mai bun! Intotdeauna atent la detalii și super profesionist care lucrează cu profesioniști.Nota 10. Am avut o experiență plăcută și RECOMAND cu încredere.
Ioji Toth
Ioji Toth
Mă tratez la Fizio-Dent. Proverbiala "frică de dentist" pare că a dispărut. Pentru că intrând acolo descoperi o atmosferă relaxantă și relaxată, fețe zâmbitoare, amabilitate. Parafrazând începutul unui celebru roman și film de prin anii '70(ce vremuri!) aș zice: ce ar putea fi de spus despre dentistul meu? Că este tânăr, mereu zâmbitor și cu încredere în el, că este apropiat de pacienți, de problemele lor, că le explică ce au pățit și ce urmează, că se mulează pe psihicul pacientului și îi anulează fricile. Că are o "mână ușoară" și mulțumirea lui cea mai mare este de a ști că a vindecat o durere făcând un om fericit. Că personal, am câștigat un medic bun, dar și un prieten. Că el este Doctorul Răzvan Badea, căruia îi mulțumesc.
Elena Catina
Elena Catina
Recomand cu drag Fizio- Dent se lucrează foarte bine și în special la copii au foarte multa răbdare ceea ce este necesar unui copil atat și unui adult . Noi vizitam foarte des cabinetul Fizio-Dent .