Condiții Generale pentru utilizarea site-ului fiziodent.ro, care aparține Fiziodent Implant Center.

INTRODUCERE

Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului nostru de către potențialii vizitatori sau clienți. Accesând și navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONȚINUTULUI SITE-ULUI

Fiziodent Implant Center nu va transfera titlul de proprietate asupra diferitelor aplicații software.

De asemenea, Fiziodent Implant Center deține drepturi complete și depline asupra titlului de proprietate și prin aceasta toate drepturile de autor și cele brevetate.

Toate informațiile, produsele sau aplicațiile conținute în acest site sunt proprietatea societății noastre, care își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fără nici o informare prealabilă.

Întregul conținut al site-ului nostru este protejat prin Legea 8/1996, privind drepturile de autor și drepturile conexe, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul și prezentarea site-ului sunt deținute de societatea noastră. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea societății noastre.

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare.

Accesul și utilizarea site-ului fiziodent.ro sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

Informațiile prezente pe fiziodent.ro sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se înțelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa pagina. Puteți copia și tipări conținutul paginii fiziodent.ro pentru folosința dumneavoastră personală, fără intenții comerciale. În orice alte situații, conținutul fiziodent.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al reprezentanților fiziodent.ro.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor și serviciilor societății noastre. Societatea noastră nu va acorda nicio garanție referitoare la:

  • evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
  • neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
  • inexistența pe site-ul pus la dispoziție a virușilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor.

Astfel, societatea noastră nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.

Toate informațiile prezentate pe site cu privire la produsele noastre: prețuri, informații, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului nostru nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja răspunderea societății noastre în lipsa unor acorduri ulterioare.

OBIECTIVUL CONȚINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații actualizate și exacte.

Societatea noastră nu poate garanta că prezentele pagini nu conțin erori, și asigura că va depune toate diligențele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.

Orice persoană care dorește să-și procure unul dintre serviciile sau produsele prezentate pe site este rugată să contacteze societatea noastră prin unul dintre mijloacele afișate în pagina de „Contact” a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului sau produsului în cauză, cât și asupra condițiilor contractuale, tarifelor și informațiilor tehnice sau de altă natură.

INFORMAȚII PERSONALE

Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informații, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta.

Natura informațiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresă, numere de telefon), adresă de e-mail, la modul în care sunt utilizate sau intenționează să fie utilizate produsele și/sau serviciile societății noastre, dar poate include și alte informații aflate în strânsă legătură cu utilizarea serviciilor și/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor și întrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări și prelucrări electronice.

LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de societatea noastră utile în legătură cu conținutul site-ului sau și care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

Societatea noastră nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere de pe site-ul sau.

INFORMAȚIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoana care vizitează site-ul nostru și care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui site își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele:

  • prelucrarea acestor date și informații personale de către societatea noastră în vederea efectuării de studii de piață;
  • transmiterii de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct;
  • soluționarea de către societatea noastră a cererilor, întrebărilor și reclamațiilor adresate (a se vedea pagina „Contact” din site);
  • alte activități întreprinse de societatea noastră și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

Societatea noastră va păstra confidențialitatea acestor informații.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres și neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 și directivelor GDPR pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii „Contact” de pe site.