Urgențe Stomatologice
Expertiză Rapidă în Situații Critice

Echipa noastră dedicată este pregătită să îți ofere asistență rapidă și eficientă în situații de urgență dentară, astfel încât să te poți simți în siguranță și sprijinit în momentele dificile. Cu fiecare pacient tratat cu succes în ultimii 20 de ani, ne consolidăm reputația de profesioniști de încredere în domeniul stomatologiei de urgență, asigurându-ne că pacienții noștri se simt în siguranță și confortabil în orice moment de criză.

Clinica noastră oferă tratament pentru o varietate de urgențe stomatologice:

  • Dureri dentare severe
  • Fracturi dentare
  • Sângerări gingivale necontrolate
  • Infecții dentare
  • Abcese dentare
  • Pierderea unui dinte
  • Probleme cu lucrările dentare (de exemplu, coroane sau punți dentare care se desprind)
  • Traume dentare (ca urmare a unui accident sau impact)

Dacă te confrunți cu oricare dintre aceste probleme sau alte urgențe stomatologice, nu ezita să ne contactezi pentru a primi ajutorul specializat de care ai nevoie!

Program Urgențe
Luni–Vineri: 9:00 – 20:00
Sâmbătă: 9:00 – 13:30
Program Urgențe de Noapte
Luni: 20:00 – 4:00
Miercuri: 20:00 – 4:00
Vineri: 20:00 – 4:00
Urgențe stomatologice
Echipa Medicală Specializată
Marius-Balaban

Dr. Marius Balaban

Implantologie
Bernard-Stroe

Dr. Bernard Stroe

Protetică Dentară
Razvan-Valentin-Badea

Dr. Răzvan Valentin Badea

Stomatologie Generală
Experiențele Pacienților
Zâmbete Sincere, Povești Adevărate
Excelent
Pe baza a 101 de recenzii
Diana Oprea
Diana Oprea
Recomand Fiziodent oricui este în căutarea unui cabinet stomatologic unde orice tratament devine mult mai plăcut. Personalul este incredibil de prietenos și primitor, iar cabinetul în sine are o atmosferă liniștitoare și modernă. Doamna doctor Andreea Balaban este absolut minunată. Este o adevărată profesionistă și incredibil de amabilă și răbdătoare. Și-a făcut timp să îmi explice totul în detaliu, ceea ce m-a liniștit și m-a făcut cumva parte din ceea ce mi se întâmpla, lucru pe care l-am apreciat în mod deosebit. Întreaga echipă a făcut ca mersul la dentist să fie o experiență pozitivă, ceea ce este ceva ce nu credeam că voi spune vreodată, mai ales că întreg procesul a durat luni întregi.
Vali Stefan
Vali Stefan
Recomand cu încredere cabinetul stomatologic al Dr. Stroe Bernard pentru o experiență de calitate și reconfortantă. De la primul contact, am fost întâmpinat cu o atmosferă prietenoasă și un personal profesionist care a făcut tot posibilul pentru a-mi asigura confortul și a reduce emotia de dentist. Dr. Stroe Bernard și echipa sa au abordat fiecare pas al tratamentului cu atenție, punând accent pe comunicare și explicând fiecare etapă a procedurii. Am plecat din cabinet cu o senzație de mulțumire că am găsit un loc de încredere💪.
marilena stefuriac
marilena stefuriac
Multumesc dlui dr Badea. Profesionalism. Atmosfera relaxata. Solutii la tinta pentru diverse afectiuni.
Petrică Prisiceanu
Petrică Prisiceanu
Am lucrat cu domnu doctor Razvan Badea și sînt foarte multumit.Fără dureri, un doctor foarte bun,recomand
Andreea Berlescu
Andreea Berlescu
Recomand cu placere acest cabinet. Un mare respect pentru dl doctor Razvan Badea, un profesionist desavarsit ! Continuati sa faceti bine, va multumim ! 🙂
Beatrice Andreea
Beatrice Andreea
Vă sunt extrem de recunoscătoare pentru profesionalismul, grija și susținerea pe care mi-ați oferit-o din prima zi când am pasit in cabinet cu durere de masea. Datorită atenției dl Dr. Răzvan Badea, eu mă simt bine și mai încrezătoare în ceea ce priveste sănătate dinților mei. Sunteți un medic de excepție, un om bun și frumos la suflet. Vă doresc să fiți mereu respectat și înconjurat de oameni buni!🤗
M P
M P
Am fost foarte multumita de Dr. Badea Razvan. Abordarea profesionala si atentia cu care a efectuat procedurile stomatologice m-au facut sa ma simt in siguranta si sa am incredere. Recomand cu drag serviciile sale.
Iulia Tanase
Iulia Tanase
Doctor Răzvan Badea cel mai bun! Intotdeauna atent la detalii și super profesionist care lucrează cu profesioniști.Nota 10. Am avut o experiență plăcută și RECOMAND cu încredere.
Ioji Toth
Ioji Toth
Mă tratez la Fizio-Dent. Proverbiala "frică de dentist" pare că a dispărut. Pentru că intrând acolo descoperi o atmosferă relaxantă și relaxată, fețe zâmbitoare, amabilitate. Parafrazând începutul unui celebru roman și film de prin anii '70(ce vremuri!) aș zice: ce ar putea fi de spus despre dentistul meu? Că este tânăr, mereu zâmbitor și cu încredere în el, că este apropiat de pacienți, de problemele lor, că le explică ce au pățit și ce urmează, că se mulează pe psihicul pacientului și îi anulează fricile. Că are o "mână ușoară" și mulțumirea lui cea mai mare este de a ști că a vindecat o durere făcând un om fericit. Că personal, am câștigat un medic bun, dar și un prieten. Că el este Doctorul Răzvan Badea, căruia îi mulțumesc.
Elena Catina
Elena Catina
Recomand cu drag Fizio- Dent se lucrează foarte bine și în special la copii au foarte multa răbdare ceea ce este necesar unui copil atat și unui adult . Noi vizitam foarte des cabinetul Fizio-Dent .
Urgențe stomatologice
Întrebări Frecvente

Care sunt exemplele de urgențe stomatologice?

Exemple includ durere severă, sângerare abundentă, fracturi dentare, pierderea unui dinte, infecții dentare severe (abcese), sau alte traume dentare.

Ce trebuie să fac în cazul unei urgențe stomatologice?

În caz de urgență stomatologică, este important să contactezi imediat un cabinet stomatologic de urgență sau să mergi la departamentul de urgențe al unui spital.

Cum pot programa o consultație de urgență la Fiziodent?

Poți programa o consultație de urgență de Luni până Vineri, între orele 9:00-20:00 și Sâmbătă, în intervalul orar 9:00-13:30, sunând la numărul de telefon 0726.772.671, lăsând un mesaj pe Whatsapp la același număr de telefon sau folosind platforma noastră de programare online disponibilă 24/7.

Este necesar să am o programare prealabilă pentru o urgență dentară?

Preferabil, dar nu este obligatoriu. Încurajăm programarea prealabilă pentru a te asigura că vei fi văzut cât mai curând posibil, dar acceptăm și pacienți fără programare în funcție de disponibilitatea echipei noastre.

Ce fac dacă am o urgență stomatologică în afara programului obișnuit al clinicii?

Pe lângă programul nostru obișnuit, în care oferim asistență de urgență, de 3 ori pe săptămână, în fiecare LUNI, MIERCURI și VINERI seara, între orele 20:00 și 04:00, asigurăm și servicii de urgențe stomatologice de noapte. Poți suna la numărul nostru de telefon dedicat 0728.088.010, iar echipa noastră va fi pregătită să îți ofere ajutor și îndrumare imediată.

Cum pot să am grijă de un dinte rupt până când ajung la dentist?

Păstrează bucățile din dinte într-un recipient cu lapte sau apă cu sare și clătește gura cu apă caldă sărată. Aplică o compresă rece pe zona afectată pentru a reduce umflarea și durerea.

Pot să iau analgezice pentru a gestiona durerea înainte de a ajunge la dentist?

Da, poți lua analgezice recomandate de medic pentru a gestiona durerea până când ajungi la dentist. Evită aspirina, deoarece aceasta poate provoca sângerare. Este important, de asemenea, să eviți automedicația.

Ce trebuie să fac după ce am fost tratat pentru o urgență stomatologică?

Urmează instrucțiunile medicului cu privire la îngrijirea post-tratament. Programează o consultație de urmărire a evoluției pentru a te asigura că vindecarea este în regulă.

Cum pot preveni urgențele stomatologice în viitor?

Păstrează o igienă orală adecvată, evită obiceiurile nocive precum mestecarea obiectelor tari și folosește protecție dentară în timpul activităților sportive sau a altor activități care ar putea duce la traume dentare.

Dacă ai alte întrebări sau ai nevoie de asistență, nu ezita să ne contactezi. Suntem aici să-ți oferim ajutorul specializat de care ai nevoie!