Zâmbetul Tău, Fără Compromisuri Financiare
Plăți în Rate Fără Dobândă cu Card Avantaj

Cu plățile în rate prin Card Avantaj la Fiziodent, accesibilitatea tratamentelor stomatologice devine mai ușoară ca niciodată. Iată cum și de ce ar trebui să profiți de această oportunitate:

Plăți în Rate Fără Dobândă

În perioada 9 februarie 2024 – 17 aprilie 2024, poți achiziționa serviciile Fiziodent Implant Center în 8 RATE fără dobândă prin Card Avantaj, parte a unei campanii speciale. În afara acestei perioade, prin parteneriatul clinicii Fiziodent cu Credit Europe, pacienții beneficiază de plata în maximum 6 rate dacă sunt posesorii unui Card Avantaj.

Despre Card Avantaj

Card Avantaj emis sub sigla MasterCard este primul card de credit în lei cu utilizare atât națională cât și internațională, ce oferă avantajul de a efectua cumpărături cu plata în rate fără dobândă, primind în același timp și bonus pentru fiecare tranzacție efectuată.

Informații suplimentare despre Card Avantaj poți obține:

  • 0750.000.000
  • CEBLine: 0801.000.000 (Romtelecom)
  • www.cardavantaj.ro
  • Suport personalizat prin facilitarea unei persoane de contact

Beneficiile Plăților în Rate

Facilitate Financiară
Costurile tratamentului pot fi împărțite pe o perioadă extinsă, reducând presiunea financiară imediată.

Începerea Tratamentului Imediat
Poți începe tratamentul necesar imediat, fără a aștepta acumularea întregii sume.

Dobândă 0%
Transparență totală în costuri, fără dobânzi ascunse sau taxe suplimentare.

Suport Personalizat
O procedură facilă și rapidă cu ajutorul unei persoane de contact dedicate.

Accesibilitate la Tratamente Avansate
Facilităm accesul la tratamente stomatologice avansate, fără a compromite bugetul personal.

Flexibilitate în Bugetare
Plățile în rate oferă flexibilitate în gestionarea bugetului, permițându-ți să planifici mai bine cheltuielile lunare.

Confort și Conveniență
Evită presiunea de a plăti o sumă semnificativă într-o singură tranșă, bucurându-te de confortul plăților lunare adaptate nevoilor tale financiare.

Ce servicii stomatologice pot fi achitate în rate?

Am inclus toate serviciile stomatologice practicate în clinica Fiziodent. De la implanturi, fatete, coroane sau aparate dentare fixe sau mobile, până la urgențe stomatologice sau profilaxie.

Profită acum de această facilitate financiară pentru a avea acces la tratamente stomatologice de calitate fără presiunea unei plăți imediate integrale!

Card Avantaj oferă dobândă 0%, facilități în alegerea numărului de rate și un proces rapid de aplicare, făcându-l o opțiune atractivă pentru pacienții noștri.

Plata în rate oferă flexibilitate financiară, îți permite să începi tratamentul imediat și beneficiezi de rate fără dobândă, transparență totală în costuri și suport personalizat.

În cadrul campaniei, poți achiziționa serviciile noastre în 8 RATE fără dobândă până la 17 aprilie 2024, având posibilitatea de a împărți costurile fără costuri suplimentare.

Nu este necesară o procedură complexă. Doar prezentarea Card Avantaj la recepție este suficientă pentru a beneficia de plăți în rate.

Poți discuta cu personalul de la recepție, unde vei primi informații detaliate și un formular de înregistrare.

Toate tratamentele sunt eligibile pentru plata în rate. Nu există documente suplimentare necesare și nu se percepe dobândă sau alte taxe ascunse.

Da, începerea tratamentului este imediată, iar plata în rate permite continuarea acestuia fără a amâna procedurile necesare.

După achitarea sumei, ratele, dobânda și termenele de plată nu mai sunt responsabilitatea clinicii, ci sunt gestionate de bancă.

*Acest set de întrebări și răspunsuri este doar informativ și nu înlocuiește discuțiile directe cu personalul clinicii și cu reprezentanții Card Avantaj. Pentru informații personalizate, vă recomandăm să contactați recepția.